Portofoliu module Terrabit

        

     Ahitectura modulară a plaformei Odoo permite scalarea soluției și adaptarea ei la aproape orice nivel. Funcționalitățile standard pot fi extinse oricând prin adăugarea de module noi. Întregul nostru portofoliu respectă standardele Odoo și Odoo Community Association, fiind 100% compatibil cu versiunile Enterprise și Community. Modulele achiziționate  beneficiază de actualizări minore în cadrul aceleiași versiuni de Odoo (ex. Odoo v.14). Pentru upgrade de versiune este necesară o nouă achiziționare a modulului sau de contractarea unui abonament lunar în cadrul căruia este inclusă și portarea modulului în versiunile mai noi de Odoo.

      În cadrul implementărilor hibride, prin includerea de roboți software, se pot extinde funcționalitățile modulelor în funcție de necesități. Astfel este posibilă automatizarea unor procese care nu doar că sunt consumatoare de timp pentru operatorii umani, dar pot evolua și oferi un nivel de acuratețe mult mai mare.


white bridge over body of water

Module conector

esențiale pentru integrarea Odoo într-un ecosistem informatic: curieri, agregatori de servicii de curierat, procesatori de plăți, programe de contabilitate, furnizori etc Integrarea se realizează prin API sau  prin import-export de fișiere. Pentru utilizatorii altor platforme avem conectori cu Magento, Prestashop, OpenCart, dar și cu Emag Marketplace sau Easysales și chiar cu alte versiuni de Odoo

car engine bay

Module specializate

concepute să răspundă cerințelor de business personalizate. Dezvăluie flexibilitatea platformei Odoo și multitudinea de posibilități aflate la îndemâna beneficiarului. Aceste module se pliază perfect pe  fluxurile de lucru caracteristice fiecărui business în parte și sunt proiectate pentru un grad maxim de compatibilitate. 


blue and red cargo ship on sea during daytime

Module generale

care adaugă un plus discret de funcționalitate, fie că este vorba de un raport tipărit, de un câmp suplimentar sau de o automatizare, aceste module se îmbină armonios cu funcțiile standard. Alături de modulele de localizare puse și la dispoziția comunității, modulele noastre permit un grad mare de configurare.

Curieri

Conectarea directă la platformele curierilor prin intermediul unui API, generarea AWB-urilor, obținerea prețului calculat, urmărirea online a expediției


 ...... ......

FAN Curier DPD CARGUS-Urgent SameDay Nemo , Stack , GLS ,
Courier Manager, TeamCourierPostis


Plăți online

Soluții simple și rapide de încasare a tranzacțiilor prin intermediul platformelor securizate de plată online, direct din eCommerce, folosind cardurile VISA, Mastercard sau orice alt card acceptat internațional

 

MobilPay, LibraPay, BT iPay, Euplătesc.ro, Revolut 

Furnizori

Preluarea produselor din stocul furnizorului prin API sau prin feed. Interogarea bazelor de date ale furnizorilor și crearea automată de produse în Odoo în baza codului de furnizor.


 

KRAMP, Granit, Romprofix, Richmond Interiors

Peste 300 dintre modulele noastre sunt prezente în Odoo Store

Toate modulele achiziționate direct de la noi beneficiază de 10% discount.

Contabilitate

Exportul datelor în diferite platforme contabile se poate face cu ușurință. Se poate face și import de date pentru o armonizare a nomenclatoarelor din fiecare sistem.


  

SAGA C, WinMentorContwin,
Keez


Vânzare din magazin

Permite vânzarea mărfurilor/serviciilor din magazin fără utilizarea interfeței standard Point of Sale. Vanzarea se poate face către persoane fizice/juridice, iar plata poate fi cu cash, prin bancă sau cu cardul.

  

Sale from store, Sale from backend

Barcode management

Posibilitate de scanare a codurilor de bare în format extins fără să depindă de interfața de barcode scan. Se pot folosi și alte câmpuri în afara celor standard și este posibilă ajustarea formatului de barcode. (Picking, Sale, Purchase)

 

Code128, QR


Putem dezvolta la cerere module personalizate, adaptate propriilor fluxuri de activitate

Încasare numerar

Se poate genera bonul fiscal din Odoo (din Point of Sale sau backend) și trimite la casa de marcat prin intermediul unui driver autorizat (FiscalWire etc). În funcție de driver se pot tipări dispoziții de plată/încasare.

  

DATECS, Optima, Incotex Succes


Pontaj și acces control

Funcții de gestionare a prezențelor, fișelor de prezență, angajatilor și concediilor sau a liberelor de orice fel. Poate lucra integrat cu modulul de acces control sau poate prelua date prin import din fișiere.

 

Pontaj BASIC, Pontaj Extended 

Generare feed

Crearea de feeduri personalizate pentru promovarea produselor pe platformele dedicate; permit desfășurarea de campanii de promovare în baza unor date generate cu acuratețe, pentru rezultate maxime.

  

Google, Facebook, Bizoo, Compari, 2performant, VidaXL, Google Tag Manager

Peste 300 dintre modulele noastre sunt prezente în Odoo Store

Toate modulele achiziționate direct de la noi beneficiază de 10% discount.